Новости

Dietonica – mišljenja, komentare, cijena, forum, kako to funkcionira?

Što znači samo za mršavljenje, niti pokušati žena: tablete, kapsule, čajevi, kava, kreme, sprejevi … Naizgled, ništa novo da više ne izmišljaju. Ali dolazi nakon svega! Upoznaj nove instant napitak za mršavljenje pod nazivom “Dietonica”! On obećava u nekoliko mjeseci da se spali na desetine kilograma masti na tijelu. Hoće li uspjeti?

Alat za mršavljenje Dietonica

“Dietonica” je instant lijek za spaljivanje masti. U oglašavanju tvrdi se da je ovo najjači fat burner koji je ikada proizvedeno. Predmetnu mehanizmi djelovanja na tjelesnu težinu:

 • smanjenje apetita;
 • ubrzava metabolizam;
 • sagorevanje masti.

Glavni mehanizam djelovanja je ubrzavanje metabolizma. Promotivna tekst o tome u više navrata fokusira.

koristi od gubitka težine uz pomoć “Dietonica”:

 • 1 naravno zamenjuje šest mjeseci marljivog obuke;
 • dugo glume – 24 sati;
 • nema gladi i stres;
 • nisu potrebni dijetama;
 • sagorijeva masti, čak i kada spavaš.

Rezultati O mršavljenje nisu direktno naznačeno. Međutim, na zvaničnom sajtu prikazuje svjedočanstva od pacijenata koji su navodno izgubili više od deset kilograma na mjesečnoj osnovi. Tu je objavio fotografiju žene, vjerovatno pala pomoću “Dietonica” 62 kg u 3,5 mjeseca.

uputstva Uporaba Dietonica

zvaničnom sajtu “Dietonica” nema podataka o tome da se ovaj dodatak. Mi samo znamo da to radi 24 sata dnevno, a zabranjeno više od 2 porcije.

Na slici vidimo ambalaže, koji je popisao težina: 100 g sastav dominira biljka komponenti. Na osnovu toga, možemo pretpostaviti da vam se nudi čaj koji treba da se pivo i uzeti unutra.

Međutim, s druge strane je glasno kaže: “Dietonica” – prvi topiv sredstva na svijetu koji rastvara masti. Ako je stvarno vodi, to nije čaj. Međutim, topljivost piće je teško povjerovati, s obzirom na sve navedene komponente u sastavu.

Sastav Dietonica

Tvrdi se da je u “Dietonica” uključuje 7 komponenti. Na listi sastojaka na službenoj web stranici su samo neke od njih, a to su:

 • kaktus hoodia;
 • ginseng;
 • bromelain;
 • zeleni čaj;
 • voćne ekstrakte-antioksidanata.

Mišljenje doktora Dietonica

“Dietonica” neće pomoći da izgubite težinu. Većina tvari za smanjenje težine je potpuno beskoristan. Idu po redu:

Kaktus Hoodia. Jedina komponenta koja može biti se reći da je korisno za sliku. Pretpostavlja se smanjuje apetit. Efikasnost nije dokazano. Osim toga, može biti efikasna izvući samo hoodia, koji je kapuljačom biološki aktivnih supstanci, ali ne i kaktus u svom prirodnom obliku.

ginsenga. A Centralni nervni sistem stimulans. Uzmite u borbi protiv umora ili da stimulišu nespecifičnog imuniteta. Na tjelesne težine ne utječe.

Bromelin. Probavni enzim koji razgrađuje protein u stomak. Ne utiče na tjelesnu težinu. Da i probavu imati značajan utjecaj nije u stanju.

Zeleni čaj. donosi skroman figura korist. Ali jedan Kup zelenog čaja dnevno će imati malo efekta – doza je preniska. Osim toga, ovo piće je obično jeftiniji od “Dietonica”.

Fruit ekstraktima-antioksidanata. Ne znam šta voće imamo na umu, ali u svakom slučaju ne utječe antioksidanti na tjelesne težine.

Na osnovu sastava, može se zaključiti da koristeći “Dietonica” nećete biti u mogućnosti da se ubrza metabolizam i smanjenje težine. To je podvala.

Lažna & nbsp; Dietonica

Cijeli je “Dietonica” – laži. Osim toga, i sami prodavci su zbunjeni u svojim lažima. Na primjer, jedan tekst navodi da je “Dietonica” potpuno siguran. Možete uzeti lijek bez straha za svoje zdravlje.

Ali onda su prodavci tvrde da je najmoćniji alat na svijetu. Ni u kom slučaju ne bi trebalo da traje duže od 2 doze dnevno. Oprez! “Dietonica” je vrlo jak alat!

Skoro sve informacije na web stranici je laž, uključujući:

 • izmišljenog svojstva aktivnih sastojaka;
 • pogrešno naveo da je “Dietonica” ima klinički dokazano efikasnost, iako je preduzeto nema istraživanja;
 • obećao nerealno stope gubitka težine – do 50% tjelesne težine (60 kg) za samo 3,5 mjeseci;
 • navodi se da je “Dietonica” izgubiti težinu zvijezde, iako nijedan od poznatih ljudi sa pakovanja ovog alata u rukama nisu viđeni.

Čak i fragment, što je skraćenica za metabolizam riječ, navodno pozajmio od Wikipedije, u stvari, izumio od strane prodavaca. Možete ići na internet stranici enciklopedije i ček. Takva glupo definicija se ne objavljuje u više ili manje adekvatan izvor informacija.

Najvjerojatnije, umjesto “super” pravna sredstva za mršavljenje dobit ćete obični čaj s voćem, uz mogući dodatak nekih drugih biljaka. Zaključak možete doći gledajući sastav i sliku paketa.

Prosudite sami:

 • alat je dostupan u pakiranju od 100 grama;
 • sastav uključuje zeleni čaj u svom prirodnom obliku;
 • također uključena bromelain (komponenta ananas) i voća.

Ako želite provjeriti kako bi svoj “Dietonica”, a zatim napišite recenziju u mišljenja što u paketu:. Razvoda ili ne

Cijena Dietonica

“Dietonica” troškova …. Cijena je za paket težine 100 grama. Koliko njih će morati da kurs – proverite kod prodaje asistenta. Sve zavisi od toga koliko kilograma trebate baciti. Nakon konsultacija putem telefona prodavača obično se preporučuje da kupe 3-4 ambalaže “Dietonica”.

Gdje kupiti Dietonica?

“Dietonica” samo prodati online na službenoj web stranici. Da biste naručili alati mogu popuniti obrazac za kontakt. Tamo, unesite ime i broj telefona.

Nakon podnošenja vas će biti kontaktirani. Prodavatelj će vas tražiti da potvrdite narudžbu, će pomoći da se odredi broj paketa koji su potrebni za kurs. Onda vam je potrebno pozvati na kućnu adresu. Nakon nedelju dana oduzeti “Dietonica” u pošti.

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *