Новости

Dynamite – aktivator ugriz, recenzije, cijena, gdje kupiti, kupi sada,

Dakle, vi ide na pecanje! Uzeo brod, štapovi, rezervoar, mamac, votka, Zakus … A Dynamite uzeo? Ne? Zatim brzo izbaci iz čizme i pokrenuti na računalo brzo naručiti Dynamite! Utjecaj Dynamite (Dynamite) je neuporedivo aktivator lud cool!

Znate šta može uporediti? Pssst, ukloniti od djece monitora! Uticaj naših aktivator za ribe je otprilike isto kao uticajem opojnih na čovjeka! Da, riba samo su ludi za nevjerovatne glad! A ipak, skoro sam zaboravio, prikolica kukom za auto! Nijedan od debla neće izdržati sve ribe te uhvatiti dinamitom! I ne zaboravite neto slijetanje! Aktivator Dynamite ponekad pliva takvim slučajevima!

Kako Dynamite?

Možete odgovoriti jednom riječju – stunning! Ali, hajde da nauci. Dakle, dio naše Dynamite uključuje:

  • riba, koja igra istu ulogu kao i obični brašno, za vezivanje komponente;
  • pekare sastojaka, aroma i ukus;
  • posebnih aroma da daju prirodnost na proizvod;
  • i što je najvažnije, naravno, nitroglicerina … Oh-Oh-Oh, Atraktora! Samo dinamit efekta oni igraju ulogu nitroglicerina u Dynamite Nobel.

Oni uzrokuju instinktivna reakcija riba i privući ga na mamac.

Jeste li ikada vidjeli kako Catnip radi na mačke? Reakcija aktivator ugriza Dynamite se posmatra u riba.

Iznenađujuće, osjećaju se efekat aktivatora na vrlo velike udaljenosti. Ribe okupljaju u jata i idu na miris, jer od tog trenutka oni imaju jedan cilj – pronaći i jesti! A vi samo treba da baci štap i ne zaboravite na mamac, jer, osim za vrlo lud bik, bez samopoštovanja riba na golom kukom zalogaj neće.

Redoslijed primjene aktivatora ugriza Dynamite

je efekat Dynamite (Dynamite) samo u tekućem obliku. U jednoj kutiji ćete pronaći 5 paketa, svaki sa 5 ml aktivatora. Jedno pakovanje aktivatora, morate dodati 2-2. 5 kg konvencionalnih mamac pripremio ili kupljeni na tržištu ili u posebnim radnjama. Ovo može biti mješavina pari žitarice, brašno, hrane, itd, sve ono što se obično koristi.

Nadalje, ribolov mamac sipa u malim porcijama za održavanje koncentracije tokom ribolova.

Možete primijeniti aktivator i za pojedinačne mamaca i umjetnih mamaca. Da biste to učinili, rastvorila kesica efekt Dynamite (Dynamite) u čaši vode, stavi pored njega prije nego casting dip mamac u čaši malter. Međutim, staklo koje se suočava i šupa, dakle, način aplikacije koju odaberete, kao što će biti ugodno i poznato.

pakiranja proizvoda ima svoje posebne instrukcije, tako da ćete uvijek biti u mogućnosti da obrađuju to.

Kada i gdje da se prijave mamac Dynamite?

Ovdje nemaju ograničenja! Dynamite je korisna svugdje, u bilo koje tijelo vode, u svim vremenskim i u bilo koje doba dana. Postoji jedna stvar koju treba obratiti pažnju. U rezervoarima s ustajala voda, akcija aktivatora je duga i malo, gotovo sve ribolova ćete biti dovoljno jednu torbu. Ali, u rezervoarima sa smjera u trajanju od pada u zavisnosti od protoka.

dovoljno jakim da bi bilo bolje da se koristiti posebne vreće ili aluminija mreže za mamac, da je manje zamućena voda, inače ti ne napadaju aktivator zalogaj. Još jedan kurs je poželjno da koristite staklo sa rješenje aktivatora dip svaki mamac ili mamac.

I bolje na brzim rijekama da traži rukavcima gdje je struja ne vidi, i odabrati ribarsko mjesto ovdje. A ti više zgodan i udoban za ribe će biti, a mamac nije toliko potrebno, i aktivator će uštedjeti, općenito, neki plusevi!

Ovisno o vrsti vode gdje ribe, koje se razlikuju protok aktivator zalogaj. Obično jedan paket je dovoljno za 5-10 ribolov. Postoje vrlo ekonomičan klijenti, koji za 20 putovanja protežu. Ali to ovisi o tebi.

Kritike o Dynamite

Stvarno mi se sviđa mišljenje, koji u potpunosti citirati ispod, čak i bez promjene stila i ispravljanje grešaka, potrebno je čitati kao što je napisano:

Gdje kupiti dinamit i koja je cena?

Kao što je već spomenuto, jedan paket od 5 kesica za 5 ml. Je li ovo ribolov radost …. Naručite proizvod na linku ispod! To je zajamčena protiv krivotvorenja, to je ovdje pravi italijanski aktivator Dynamite! Možete biti sigurni da smo, jer proizvod je lično testirana nekoliko puta! Po naručivanju maksimalno 10 minuta ćete pozvati prodajni predstavnik, će se razjasniti adrese i vremena isporuke, a vi ćete imati samo pripremiti opremu i čekati. Ostaje da želite uspjeh s našim Dynamite! Budite sigurni da ste nas vratiti za više!

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...