Новости

Electricity saving box – mišljenja i cijena, kupi sada, gdje kupiti

Nedavno na tržištu pojavio neobičan električni uređaj za električnu energiju Saving Box. Njegovo ime se prevodi na engleski kao “ekonomičan električne energije.” Ovaj uređaj se prodaje u online trgovinama na atraktivnoj cijeni. Ponuda nisu u stanju ostati ravnodušan na mnoge potrošače koji žele da se smanje troškovi na električnu energiju, bez dodataka.

, možete pronaći na web stranici oglašavanja uređaja detaljne informacije o ekonomskim, šema povezivanja, efikasnost korištenja i princip rada. Postoji čak i certifikat o usklađenosti. Ljudi ostavili vrstu povratne informacije o radu. Postoje dokazi da postoji nekoliko uređaja koji rade na sličan način. Oni su gotovo nemoguće naći u konvencionalnim trgovinama.

Sumnje Prilikom upotrebe uređaja za električnu energiju Saving Box

proizvođač ekonomija električne energije obećanja trim oscilacije napona zbog kompenzaciju reaktivne snage. To je, pak, trebalo bi da smanji komunalne troškove i povećati životni vijek kućanskih aparata. Za početak da se uređaj koristi, jednostavno ubacite ga u utičnicu i pritisnite ga sa ključnim snage.

korištenje ekonomija ne krši pravila isporuke električne energije, što je uređaj uključi strogo nakon domaćem metru. Prema izjavama proizvođača i potrošača, uređaj mora da štedi do 33 posto energije. Sve to zvuči vrlo primamljivo, međutim, da bolje razumiju , da shvate ekonomičan Električna energija Saving Box je razvod ili istinu.

detaljnije istraživanje je pokazalo dva moguća znak razvoda. Prvi se odnosi na jak poremećaj cijene za ekonomičan energije. Na primjer, u jednom od online trgovinama je 700 rubalja. Također naći uzoraka i 208, a za 1600 rubalja koje izgledaju i rade skoro isto. Gore argument ne dozvoljava da se sumnja da je to jedan te isti proizvod, samo prodati po različitim cijenama i sa različitim kvalitetom.

Drugi znak lošeg kvaliteta je da proizvođač i zemlja porijekla uređaja ostaju nepoznati . Ovo zbunjuje mnogo dobavljača. Odsustvo adekvatne detalja o kompanija proizvođača proizvoda također izaziva ozbiljne sumnje u stvarnost svog obećanja.

Princip rada ekonomija električnom Saving Box

Prema tehničkom opisu za promociju web stranice, ekonomičan daje konverzija reaktivne komponente struja u aktivnoj, smanjenje uplitanja i naponskih udara, stabilizacije, a rezultat manja potrošnja energije. Pasoš također pokazuje karakteristike uređaja:

  • napon – 90-250 V;
  • frekvencija struje – od 50 do 60 Hz;
  • Maksimalno opterećenje do 15 kW.

Zadnji kharkteristika uskoro jer uređaj nema izlaza za povezivanje na druge potrošače. Neki distributera tih uređaja tvrde da su i oni, navodno, odrediti fazni pomak između napona i struje.

detaljnije procjene rada uređaja sa stanovišta zakona fizike može se dati samo na osnovu tačnih mjerenja. Neki kupci oprezni svih tih izjava, i svojstva. Mnogi od njih nisu zainteresirani za sve ove nijanse.

Unutrašnja izgradnja uređaja za električnu energiju Saving Box

Reklame materijale o izgledu utakmice. Kada nezavisna autopsija ekonomije za zabavu umjesto kompliciranih elektronike naći dovoljno jednostavan električni krug:

  • zaključcima ulazni utikač spojen switch, zaštitni osigurač, varistora, gašenje kondenzator (kapacitet – 5 UF) i diodni most;
  • Ovo Detalje povezan dvije obične LED i valovitost kondenzator izravnavanje (kapaciteta 1000 UF).

mit ili istina Struja Svjetsko Box

Takav aranžman je više kao običan svjetiljku ili noćno svjetlo, a ne kompenzatora jalove snage. Upravo iz tog razloga uređaj neće moći da sačuvate energiju. Naprotiv, potrošnja energije je sam uređaj u svakom slučaju nije jednak nuli. Sve ove činjenice ne ostavljaju sumnje da ekonomičan – pravi razvod i drugi trik prevaranata

.

kupac plaća određeni iznos kupnje uređaja, ali se suočavaju sa nedostatkom efekta. Budući da je Struja Saving Box je prazna, što ne daje nikakve uštede energije i mogu igrati samo ulogu dekorativni izvora svjetlosti. Sva obećanja proizvođača donio samo želju da zaradi na potrošače. To se ne preporučuje da kupite uređaj opisan, jer su svi troškovi će biti u potpunosti izbrisano.

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *