Новости

Fish XXL – gdje da ga kupi i koliko je cijena?

Neki ribari tvrde da, ako ne koristite aktivatora za ribe, a ribolov je ništa, možete sjediti kod kuće i ne traži avanturu. Ali velika većina je rekla da se to koristi takve trikove na ribolov je to bila loša ideja i da nije učinio za zadovoljstvo i za profit.

Samo da kažem samo jednu stvar, obje strane su u pravu, samo svaki na različite načine. Jedna stvar koju moram reći, aktivatora grize nije razvod, oni rade, ali sve drugačije. Svaki bi trebao pokupiti pravi mamac i mamac. Hajde da pričamo više o tome i da obrate pažnju na najpopularnijim aktivatora.

Šta pokreće ugriz ribe XXL

Dakle, koje su aktivatora i kako oni rade u vodi? Hajde da pričamo o tome. Na mjestu ribolova bacio mamac (glasnoća se složio sa konstatacijom da je prisutan u svakom paketu). Nakon što mamac na dno počinje svoju akciju. Glavni cilj aktivatora riba – privlačenje riba iz svih oko rezervoara na mjesto ribolova

.

aminokiseline, masti i drugih atraktanti, koji su dio aktivatora se rastvaraju u vodi i stvara mjesto na dnu u ribolovnom mestu. To je mrlja na dnu izaziva ribe tražiti hranu, i budi apetit, i pored Otrovao kukom da jede ništa.

ugriz ne mora dugo čekati. Ako planirate za ribe u ribnjaku preko, miris će se postepeno širiti kroz vodu, tako da bi trebalo da se mamac malo uzvodno. Što se tiče zime ribolov, onda još bolje – zakonima fizike nije otkazan. U hladnu vodu i miris privlačan za ribe zagađivača širiti mnogo brže.

Properties Fish XXL

aktivatora bite dizajniran da privuče ribu i budi apetit. Na njih i obrati pažnju. Neke supstance mogu obavljati samo jednu funkciju, njihov učinak će biti mala.

 • riba samo stane u mjestu ribolova, ali ugriz neće;
 • riba će ugristi svi osim tebe;

Ova situacija nije za svakoga, tako da je najbolje da izgleda za supstance koje imaju oba svojstva istovremeno. Radi se o ovim ćemo razgovarati ispod, u našem rejting. Ali, o svim po nalogu.

Nuspojave Fish XXL

Nuspojave iz upotrebe aktivatora nije toliko bitno, ali bi trebalo obratiti pažnju. Ako pažljivo pročitati uputstvo (pa tako i većina naših ljudi), to je moguće pretjerati sa dozama, stoga ćete zasititi ribe grizu, neće.

Postoji šansa za plašenje ribe, ali ako kupite aktivator grickati na službenoj web stranici, to se neće dogoditi. Možete loviti nisku cijenu i kupovinu istekao ili krivotvoreni loše kvalitete proizvoda, a zatim efekat će biti mala. Ako je ikada biti.

Princip rada Fish XXL

Princip djelovanja aktivatora ugriz je izuzetno jednostavan, a sastoji se od dvije faze:

 1. Luring riba na pecanje;
 2. Buđenje nju glad;
 3. OL>

  Samo da namami ribe do tačke ribolova je mala, neophodno je da se gristi. I učiniti sve sa jednim timom još teže. Stoga, naučnici već dugi niz godina, empirijski odabrana kombinacija komponenti aktivatora grize i postigli željeni rezultat.

  Top 5 najboljih aktivatora ugristi

  Najbolji aktivatori grize – one koje u potpunosti zadovoljavaju potrebe ribolovac. I svako ima različite potrebe – neki vole uhvatiti ribe grabljivice, a neki vole da hodaju sa plovak štap u potrazi za šarana. Stoga, da bi bilo generalizovati rejting aktivatora grize bi bila loša ideja.

  Odlučili smo da biraju samo najpopularniji aktivatora grizu i uzeti u obzir svaki od njih u detaljima, i naravno da ostave komentar iz redakcije sajta (pecao sam sa svime što je opisano u nastavku mamce) i upoznati ste sa mišljenja ribara.

  Danas, pod našim prizor su bile 4 najpopularnija okidači od ujeda, to Fish XXL (koji se također zove gladni ribe), sprej aktivator Fish XXL, Double Riba i mamac riba XXL senzacionalno Effect. Mislim da su svi čuli o njima i žele da znaju istinu.

  aktivator grize riba XXL

  Fish XXL (riba gladan ili gladni ribe) je jedan od najprodavanijih ribolov roba. ‘Čuo sam za njega gotovo sve ribolovce, ali većina su napustili negativnih komentara. A samo mali dio shvatiti kako se prijaviti i odgovara pozitivno.

  Ovaj obrazac vodi mnoge ribare da se pitaju o Fish XXL razvod ili ne. Će vam odmah reći: ne. Ljudi ne znaju kako se koristi čekić i viče da je to loše, ali šuti o činjenici da su im ruke su krive. Nadam se da je svima jasno šta ciljam.

  Opis aktivatora H4>

  Fish XXL smatra najpouzdanijim, najpopularniji i naširoko koristi između ostalog aktivatora ribe. Neki kažu da je to jako pogođena oglašavanja. Ali ako reklamirate neke druge gluposti, a onda aktivno ga koristi, niko neće.

  Svestranost Fish XXL navodi na razmišljanje mnogih ribara. Uostalom, kao jedan dio aktivatora ugriz bi mogao jednako dobro biti miran i privlačenje ribe grabljivice, pa čak i bez obzira na godišnje doba (radi jednako dobro za ljetni ribolov i zima). I sastav je postavljen u detalje, vanjski torba mamac mogu biti pohranjeni za dugo vremena i to neće proći loše.

  Svojstva H4>

  Službena web stranica prodaje aktivator grickati riba Riblji XXL zove njegov proizvod jedan od najznačajnijih otkrića u oblasti ribolova i nauke. Nakon razmatranja informacije, možete vidjeti da ima sljedeće osobine:

 • Rad na vrlo velike udaljenosti, privlačenje riba iz svih rezervoara do odabranog odredišta;
 • riba naglo budi apetit i čuva za dugo vremena. A najviše od svega to utiče na veći primjerci, koji će kontinuirano hraniti na mjestu ribolova.
 • podjednako efikasni u ljeto, zima, jesen i proljeće ribolov. A takođe omogućava da se poveća ulova ribe u morskoj i slatkovodno ribarstvo.

Buy H4>

Za kupovinu aktivator grize riba XXL potrebno je samo da popunite jednostavan polja u formi koji se pojavljuje klikom na link. Samo unesite svoj broj telefona i ime, a zatim čekati za operatera poziva (zovu u roku od 10 minuta).

Da popuni upitnik

Cijena aktivator grize riba XXL dostiže oko 1300 …, ali ne i za naše posjetitelje stranice. Kada kliknete na link koji smo obezbedili aktivator za ugriz će koštati samo 990 … (ili 359 UAH) po paketu, što je za 3 kesice. Imajte na umu da je originalna roba Pakirano u pakovanju od 3 kesice. Isporuka aktivatora vrši se u većini velikih zemalja, kao što je Evropa, Ukrajina, Bjelorusija, Kazahstan, Moldavija i Kirgistanu.

Trigger Fish zalogaj XXL

Fish XXL je drugi najpopularniji, ali nisu na snazi. Ovi aktivatori bite poznata svim ribarima kao jedan od najboljih zimskih aktivatora. Ali, to je bolje nego da rade u proljeće, ljeto i jesen

Promjene od 16. jun:. Dodao najnovije aktivator grize riba XXL za ljetni ribolov. Možete naručiti klikom ovdje.

Ali nije suština, ona se zaista radi mamac. Uzmite klasični mamac za šarana (torta + brašno) i dodajte na deo sprej (broj slavina u boci određuje masa pripremljena mješavina). Ready, sada neće otići kući praznih ruku.

Možete također nositi mamac sa sprej aktivator. Usput, vrlo korisno kada šaran ribolov. Često posuti boile ovom sastavu. Najbolje od svega je to manifestuje sa kombinacijom miris piletinu i šljive.

Opis H4>

Trigger Fish zalogaj XXL ne zaostaje za koje je gore opisano. Naprotiv, koji je osvojio u nekim okolnostima. Njegova prednost je dosljednost – aktivator je napravljen u obliku spreja. To je vrlo povoljno sa njima sa mamcima i mamac prije lijevanje u vodu.

Svojstva H4>

svojstva ovaj mamac ne razlikuje se od prethodne, usput smo bili rejting, izbor svih njenih članova, tako da poseduju dva od najvažnijih pokazatelja. I aktivator grize riba XXL nije izuzetak.

Njegova svojstva su:

 1. Prvo je mami ribu iz svih voda akumulacije na mjesto ribolova, i stvara oblak attractant da je tamo drži;
 2. Osim toga, što je miris ribe aktivator ona razvija osjećaj gladi i ona počinje da aktivno tražiti hranu.
 3. OL>

  Buy H4>

  Da po aktivator grize Fish XXL je vrlo jednostavan, potrebno je samo da se u odgovarajuća polja obrasca sa svojim imenom i brojem telefona. Zatim čekati za operatera poziv, koji će se dogoditi u narednih 15 minuta.

  Da popuni upitnik

  aktivator grize Dry Blooder

  aktivator grize Dry Blooder je nova i efikasna aktivator, kojem su prisustvovali evropskih naučnika i ribara iz svih zemalja CIS-a. Ribari dao savjete o preferencijama ribe različitih vrsta, a naučnici su pokušali sintetizirati supstance koje mogu izazvati ribe da postanu aktivniji.

  Zahvaljujući suradnji istraživača uspio stvoriti zaista efikasan instrument, koji je u stanju da obezbedi veliki ulov. Kombinacija feromona i albumin (ovo je osušena krv) dovela je do složenih tvari koje poboljšavaju djelovanje jedni na druge.

  Opis Dry Blooder H4>

  akcija aktivatora Dry Blooder bazirana na interakciji suhe krvi i feromoni. Kombinacija tih komponenti izaziva glad ribe, što je ona u stanju da se kontroliše. Jedini ishod za ribe jesti mamac na udicu. Glavni efikasno sredstvo aktivatora:

  1. Osušite krvi, poznat kao albumin. Ova supstanca je izvedena iz prirodnog krvi životinja na prirodan način. Svi znaju da protein je najlakše probavljiva supstance u ljudskom tijelu, ribe i životinje. Sastav albumin je uključena 95% proteina (protein). Jednostavan i efikasan hrane -. Evo šta vam je potrebno riba
  2. Sintetizovani feromone, koji počinju da će izazvati osjećaj ribe od gladi. Zahvaljujući uticaju supstanci riba ne može kontrolirati glad sama. Ona počinje da se aktivno kretati prema mjestu gdje je feromon bio u vodi i pronalazi svoj mamac.
  3. OL>

   Properties Dry Blooder H4>

   aktivator grize Dry Blooder mami ribu u ribarstvu zbog efekta njene posebnu kombinaciju feromona i albumin. Nakon umjetno jaje, nakon 10-20 minuta, i gladna riba počinje da plivaju do vašeg mamac. Sada je glavni zadatak ribar je samo u pravovremeno hooking i igra riba.

   najefikasniji komponente aktivatora ujeda je aromatična enzima u plazmi ribe. I ove komponente su vrlo različiti od svojih kolega. Mirišu samo odmah proširila po ribnjak i čini ribu zalogaju.

   Osušite krvi Dry Blooder napravljen u obliku praškastih masa, koja mogu lako domeshivat na mamac ili dodati u mlaznice. Na zimskim ribolov najbolje je da se nosi sa aktivator Dry Blooder samom mamac da joj je nakon pad u vodu stvorili atraktivan spot miris.

   Prednosti suhe Blooder H4>
   • nesumnjivo radi za ribolov u ljeto i zimu;
   • uključuje samo prirodne, koncentrirani feromoni, i sasušene krvi;
   • albumin radi odlično kada ribolov na rijeci i jezeru;
   • privlači ribu sa ogromnom području akumulacije;
   • aktivator ugriz je univerzalna i jednako dobro privlači grabežljive i mirne ribe.

   Radovi najbolje suvom krvi Dry Blooder privući mesožder ribe sljedeće vrste: šaran, karaš, linjak, crvenperka. Ako bi razgovarali o predator, to se ističe kada ribolov za som, štuka, Zander, klen, smuđ i Ruff.

   Kupi Dry Blooder H4> Za kupovinu aktivator grize Dry Blooder u Europi, Ukrajina, Gruzija, BeloEurope ili Kazahstan potrebno je samo da popunite jednostavan obrazac za prijavu na službenoj web stranici koja je ispod. I onda čekati Manager poziv za ažuriranje podataka o isporuci.

   Da popuni upitnik

   Video review aktivatora grize suvom krvi H4>

   Mislim da bi bilo bolje 1 put da vidi od 100 puta za čitanje. Nudimo vam video u kojem je ribolovac sa dugogodišnjim iskustvom govori o osobinama ove aktivatora jak i kako ga pravilno primijeniti kako bi se uhvatiti mnoge velike ribe.

   aktivator riba Double Fish

   aktivator riba Double Fish jednako dobro poznat u ribolov krugovima, istina nije tako poznato obliku. Ovo je iz skupa za ribolov. Kupuju to ćete dobiti paket u kojem je mamac je attractant i poseban spoj za mamac tretman. Prilično zanimljiv pristup ribolov, zar ne?

   Vrlo zgodan stvar, kao što sam često moraju uhvatiti predatora (a ima mamac se ne koristi), preradi samo Wobbler, silikon mamcima ili trolling. Ovdje je manifest prednosti Double Fish na prvom mjestu -. Privrede

   Opis H4>

   Mnogi kupci pisati recenzije o upotrebi ovaj mamac. To je testiran u različitim vodnih tijela: rijekama, kanalima, jezerima, uvale, morima, pa čak u različitim godišnjim dobima zimi i ljeti. Radila je na ura, glavna stvar je da se zadrži udio tokom kuhanja.

   Sve ovo je navedeno na reveru pakovanja, bilo je jasno kada, kako i gdje za rukovanje mamac ili mamac obojen, dodajte mamac ovaj aktivator je kul. Sa njegove primjene početnicima, koji onda ne želi da otkrije iskusni ribari tajna uspješnog ribolova.

   Svojstva H4>

   sastav aktivator, koji je potpuno identičan prirodnom feromon riba pušten iz njih tokom života. Dajte joj instinkt da jede. Sve se događa na fiziološkom nivou i riba pliva u namamio mjesto čak i iz najudaljenijih dijelova vode, a zatim Jaro počinje da zgrabi mamac.

   Buy H4>

   postupak kupnje je vrlo jednostavan: potrebno je da kliknete na link koji se pruža ispod ovog stava, a zatim popunite bi (navesti ime i telefonski broj u odgovarajuća polja) i čekati operatera poziv dobije adresa isporuke.

   Da popuni upitnik

   Da aktivatorom riba Double Fish dostupan za građane Europe, Ukrajine i Bjelorusije. Cijena je 2950 … i 848 UAH, odnosno. Ali opet, dajemo vam poklon u obliku popusta klikom na naš link ćete dobiti ribolov kit za samo 1390 399 … ili grivna.

   aktivator ugristi Fish XXL Effect

   Senzacionalno mamac, o ovom aktivator čuje se svaki ribolovac. Neki kažu da je riba pecked na mamac prema njemu jednako zapanjen. Zanimljiva je činjenica da je privlači miran i grabežljive ribe.

   Učestalo primijetio da štuka počinje biti vrlo nestrpljiv da zgrabim mami da sipa riba XXL Effect. Čak i nakon mrijesta hranjenja perioda takve aktivnosti predatora uočena. I bijela riba je prilično dobar odgovor na to.

   Opis H4>

   aktivator Fish XXL jak efekat se proizvodi samo u tekućem obliku. Ovo je 5 vreća (napravljene od folije), male veličine, a svaki od njih ispunjen sa sastavom. Obim svake kesice je 5 ml, tako da se ribolov je potrebno samo pola paketa.

   Svojstva H4>

   Aktivni grize riba u svim vremenskim uvjetima u bilo koje tijelo vode daje efekat na instinkte ribe na fiziološkom nivou. Kada se rastvori u vodi aktivator se luči feromone, i ribe instinktivno počinje da aktivno apsorbiraju njihov izvor.

   Buy H4>

   Evo, takođe, sve je jednostavna: kliknite na link ispod, dovršite odgovarajuća polja obrasca i očekuje konsultant Detaljnija podatke za isporuku, koji se provodi u Evropi, Kazahstan i Bjelorusija

   .

   Da popuni upitnik

   Isporuka je putem kurirske službe direktno na kuću. Ovaj proces traje 1 do 10 radnih dana i potpuno je besplatna. Cijena jednog paketa (5 bočica tekućine aktivatora grickanje) je samo 1450 ….

   aktivatori grize razvod ili ne?

   Izjavljujem nedvosmisleno: aktivatora grize riba XXL, riba XXL, Double ribe i ribljih XXL Effect nije prevara i rade odlično. Mi smo renomirani resurs koji je posjetio mnogo čitalaca i među njima postoji dobar udio stalnih. Ne dozvoliti da pišu o tome ne bi provjeriti na svoje vlastito iskustvo.

   To se odnosi i na ovaj članak, sva 4 aktivatora je testiran od strane mene osobno, kao i nekoliko mojih prijatelja. Njihov učinak je dvosmislena i da će pokazati sebe na pozitivan način samo kada je ispravan kombinacija svih komponenti.

   Uspješno ribolov ovisi o mnogo faktora. Stoga, oni koji misle da će kupiti aktivator i možete uhvatiti ribu na štapu sa zarđalim kukom pogrešno. Gore opisanih mamac samo pomoći jačanju ribe.

   A glavni zadatak ribar i dalje pravi izbor tehnike i taktike ribolova, izbor opreme i izbora ribolov. Tako da svi koji su kupili aktivator ugriza, ali to ne radi. Onda su odmah idu na pecanje forumima i web stranicama, opisujući svoje kvar. Mogu samo reći jednu stvar: to je u vama, a ne u mamac

   .

   Kombajni pravu brzinu, izaberite mesto za pecanje, vođeni opšteprihvaćenim pravilima, idite na proces ribolov ozbiljno. I tek nakon toga dodati u svoj mamac i mamac kupio miks. Vjerujte mi, efekat neće zadržati sama čeka.

   Komentari ribara

   Michael, 34, Minsk

   Vrlo davno kupio aktivator Fish XXL i odlučila da napiše pravi pregled. Ali danas je bio dan. Od trenutka kada sam prvi put iskusio to u smislu backlava, ja ne idem na vodu bez paket varalica u svojoj ribolov kutiji. Nije mi je jednom i aktivne ribe spašena, a kada riba glatko odbio da uzme bilo koji mamac.

   Valentin, Moskva 47 godina

   Dao moja supruga dan paket aktivator ribara Fish XXL Effect, bio sam oduševljen, jer često primijetio reklamu na Internetu. Mislio sam da je dobra ideja da ga odvedu na pecanje. Došao u ribnjak i učinili sve kako je opisano u uputama. Ali ne i čudo se dogodilo. Uhvatio sam isti kao i ostatak ribara, nekoliko funti doveo kući.

   Eugene, starosti 19, Kijev

   Moj otac je strastveni ribolovci, pokušao sam drugačiji aktivatora za ribu, ali zadovoljan sa samo dva, to riba XXL i Double Fish. Uprkos svim kritikama iz mojih prijatelja, kažu da je to voda i ništa značajna u tome, odlučio sam da idem protiv gomile i kupio nekoliko paketa aktivatora. E sad, volio sam da pogledam na nesretan lica onih mrzitelji koji je rekao da neće raditi.

   Vladimir, Sant Petersburg 26 godina

   Ja sam strastveni pauk, tako da sam bio privučen funkciju aktivatora grize Fish XXL imati pozitivan utjecaj na grize riba grabljivica. Dugo nisam mislio, odmah je naredio. Čekao i zamišljao kako uhvatiti mnogo riba. Dakle, riba s njegova upotreba zaista pucao, tako da možete ostaviti svoje pozitivne povratne informacije i reći s povjerenjem:. Aktivatori ugriza rada

   Sergey, 22 godina, Novosibirsk

   Okupili smo sa prijateljima na pecanje i odlučio sam pobijediti svakoga. Bez nikome kupio sam paket aktivatora i stavio ga u kutiju. Po dolasku u ribnjak pročitajte uputstva i učinio sve dobro za nju. Namami ribe i bacio štap za pecanje čeka riba gristi. Dakle, riba taj dan je iznenadio sve osim mene. Dakle, imam ove feromone ne vjerujem.

   Cyril, Jekaterinburg 27 godina

   građani ovog grada znaju da loviti ribu u našim vodama je prilično teško, a ponekad i nemoguće, ali ne i ako imate Double Fish. Uz ovu stvar uhvatili smo najveći deverika među svim ribarima. Istini za volju, da je ona na velike ribe radi posebno teško

   Albina, 39, Nižnji Novgorod

   Samo primijetio da sam ja bio jedina devojka ostavljajući pravi pregled. Pa, dobro. Pecanje sa suprugom i nisam mogla shvatiti zašto je uvijek hvata više od mene, a onda sam vidio da drži neku vrstu bočica, kako se ispostavilo da je to riba XXL Effect. Sada smo uhvatiti mnogo riba zajedno. Ali prije nego što sam sigurno bio uvrijeđen njega i ne govore za nekoliko dana.

   Vitaly, Vinici 33 godina

   Long tražili gdje kupiti aktivator grize riba Hungry u Ukrajini. Ali konačno pronašao istinu na početku, mislio sam, potrošio novac uzalud, naš šaran nije odgovorio na “Hungry ribe”. Ali onda sam pokušao da ga koristite za štuke i bio iznenađen – stvarno works./box]

   Andrew, 41 godina, Kazanj

   Nisam primetio razliku između ulov prije nanošenja aktivatora i onda. Ja ću reći ovo: razočarani, iako vjerojatno sam to bio ja. Jer prijatelji stalno koriste aktivatori grize, i svi kažu da je pozitivan efekat na ugriz.

   Kupi online Fish XXL

   skrenem pažnju na činjenicu da treba kupovati samo one aktivatora gristi, koji ćete biti 100% siguran. I to kvalitete mogu dobiti samo na službenim stranicama proizvođača, linkove na koje smo ispod.

   Uskoro će doći hladnoće i moraće aktivatora riba za zimu ribolov. Ovo nije problem za posjetitelje na našu web stranicu, službeni dobavljači aktivatora za pecanje na ledu:

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...