Zdravlje, Новости

Heart Tonic – cijena, sirup, gdje kupiti, mišljenja

Industriji zdravlja i wellness visoko je popularizirao u današnjem društvu. Sa više ljudi traže načine da se uključe u zdraviji način života, sve više i više prirodnih i organskih proizvoda udaraju se različita tržišta.

Za razliku od većine pića koje se fokusiraju samo na zdravlje, Heart Tonic je osmislio način da su zdravlje i ukus faktora prepliću glatko. Osim toga, oni tvrde da donose kulturu i iskustva Northeastern Brazila u nečije nepce.

nakon razmatranja će pažljivo pogledate Heart Tonic u smislu njegova svrha, raznolikost u pića, kako se prave, a ključni sastojci.

-50% ReCardio

Šta je Heart Tonic?

Heart Tonic je organska linija napitak od superhrane koja je ugrađena autohtonih Brazilski voća. Oni tvrde da se ponovi iskustvo u poređenju sa tropima, dok podstiče telo bogat izvor antioksidansa. Osim toga, svaki plod je ubrano kada su zreli, što ga čini potencijalno ukusno i osvježavajuće piće.

Šta Okusi li Heart Tonic Come In?

Heart Tonic dolazi u tri jedinstvene i brazilski okusa i oni su Cupuacu, Caju i Acerola. Evo kratkog analize na vrste sastojaka koji se koriste u svako piće:

Cupuacu

Organska Cupuacu Juice (filtrirane vode i organskih Cupuacu pire), organska Tapioka Sirup, organska isparila šećer od šećerne trske, i organska Acerola Pire.

Caju

Organska akažu Apple Juice (filtrirane vode i organskih indijski pire od jabuka), organska Tapioka, organska isparila šećerne trske i organska sok od limuna.

Acerola

Organska Acerola Juice (filtriranu vodu & amp; organski Acerola pire)., Organska Tapioka Sirup, organska isparila šećerne trske

na listi sastojaka od tri pića osnovu, jasno je da je Heart Tonic čuva svoju kvalitetu ograničavanjem i sprečavanjem preterana upotreba i umjetnih sastojaka koji potencijalno mogu mijenjati prednosti koje se odnose na svaki jedinstveni voće.

Svaki napitak je rekao da sadrži Heart TonicHeart Tonic0 kalorija, od kojih su ugljikohidrati čine 26 grama, ukupni šećer; Heart Tonic3 grama, i proteina; Heart Tonic grama. Kada se razmatra mikronutrijenata, potrošači mogu biti podstiče njihova tijela sa dovoljnim sadržajem vitamina A i C, kalcija i kalija.

-50% ReCardio

kako se Heart Tonic Made?

Caju, Acerola i Cupuacu plodovi su bere i pritisnuo u Brazilu. Plod repe su hladno pritisne u kombinaciji sa organskim zaslađivača da razvije svoj prirodan okus. Kako bi se osiguralo da se prašuma nije negativno utiče, svaka berba voća uzgaja sa farmi koje kombiniraju organsko i agrošumarstvo prakse.

U cilju očuvanja svoje prirodne okus i svježinu sok je, svaka boca možda su prošli kroz brtve obrade visokim pritiskom.

Heart Tonic Sastojci

tri ključna sastojaka koji su temelj Heart Tonic su acerola, Cupuacu i caju. Acerola je trešnja voćni porijekla Northeastern Brazilu. Vjeruje se da sadrži najveći izvor vitamina C u odnosu na bilo koju drugu voća. Vitamin C je koristan nutrijent s obzirom da se može spriječiti prehlade, poboljšati nečije imunološki sistem, poboljšava elastičnost kože i liječiti drugim slučajevima koji se odnose toksičnost.

Cupuacu je vrsta voća koja dolazi iz porodice kakao. Potrebno je na oblik kokosa. Kada je u potpunosti zrelo voće, pada sa drveta i ispunjen je kremasti, mliječno i slatko pulpe. Vjeruje se da sadrži nagovještaj čokolade ukusa kao dobro. Zdravlje mudar, to može povećati nečije razinu energije prirodno i bez upotrebe kofeina.

Na kraju, Caju ili indijski voće, poprima oblik minijaturnih paprike i pretvara nevjerovatno crveno kada je potpuno zreli. Ona sadrži bogat izvor anti-bakterijska svojstva koja potencijalno mogu liječiti bolovi u trbuhu i loše digestivnog zdravlja. Njegova sok je bogat vitaminom C.

Heart Tonic Zaključak

Heart Tonic može biti drugačije iskustvo, jer eliminiše tradicionalno koriste voća u sokovima.

na voće koristi osnovu, ne samo da su Heart Tonic potencijal zdravstvene prednosti očigledne, ali njegova svrsishodnost donosi raznolikost i izlaganje različite kulture na tržišta su pohvalu. Na kraju krajeva, svako piće ponudio je razmotriti jer eliminiše upotrebu nepotrebnih sastojaka, a držeći se osnove za poboljšanje ukusa.

I što je najvažnije, svoje antioksidansi sadržaj je prednost što je potrebno za izgradnju imunog sistema i da se bore protiv slobodnih radikala. Za više informacija posjetite:

-50% ReCardio

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...

1 Comment

  1. Postovani…..na koji način mogu kupiti Hearttonik i po kojoj ceni?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *