Иницирање мокраћне бешике

Почетак мокраћне бешике је чешћи од почетка горње анорексије, уз истовремене поремећаје различитих система и органа. У подручју костију и скелетних мишића, с обзиром на то да мужна мембрана расте са кожом овог подручја, на дну стомака постоји триангуларни дефект, кроз који се наглашава мукозна мембрана бешике.

Симптоми дегенерације бешике бешике

Са овим промјенама, хернија и крипторхидизам могу коегистирати (неуспјех језгра да се придружи скротуму). Поред тога, неправилно поравнање зглобова у колу може довести до тзв. „Меког слетања“ зглоба кука. паче код пацијената.

Кораци су обично кратки и широки и анус се помера напред. Иако је анални сфинктер добро развијен, пацијенти са пролапсом аноректне мукозе и абнормалности кретања црева су примећени.

Код дечака, пенис се скраћује и упути према сводном стомаку. Јукле, епидидимиди, семенски мехурићи и семенски цевови имају добро очувану структуру и функцију. Неплодност, која се може развити код пацијената са дегенерацијом бешике, повезана је са ожиљцима које се развијају унутар уретре након поновљених хируршких процедура.

Код девојчица, излучивање мокраће се манифестује у подручју вагине својим скраћивањем и суженим спољним излазом. Осим тога, клиторис се раздваја и вулва усне су неразвијене. Унутар уринарног тракта, слузница бешике са видљивим подељеним вратом и уретром је истакнута код дечака и дјевојчица у близини постојећег троугаоног дефекта. Величина цацхекед бешике може се разликовати, али се обично може сјежати заједно. Међутим, горњи уринарни тракт остаје непромењен након рођења.

Лечење кахексије мокраћне бешике

Лечење дегенерације урина и топикалне дегенерације је само хируршко. Терапија има за циљ да постигне добар козметички изглед абдомена и гениталија. Циљ је очување способности сексуалних органа у будућности.

Операција се такође врши тако да се мјехура достигне праву запремину за сакупљање и задржавање урина. Важан аспект је и заштита горњег уринарног тракта од секундарног оштећења. Оригинална реконструкција се врши у трећем или четвртом добу новорођеног детета.

Састоји се из затварања мокраћне бешике, а почетни мали капацитет обично се брзо повећава. Основна операција дегенерисане мокраћне бешике и надлактице врши се у доби од око 3-4 године (такозвани „хируршки поступак“). поступак у врату бешике и реконструкција спољашњих подручја генитоуринарних и уринарних органа).
Мариусз Кłос

Mira Bojević
About Mira Bojević 199 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*