Новости

MagnuFuel – cijena, mišljenja, gdje kupiti, original, koliko je trošak

Redovno suočeni sa hype, vozače zainteresovana i u nedoumici: ekonomičan MagnuFuel gorivo, razvod ili istinu? Naš pregled će se zasnivati ​​na analizi postojećih mišljenja i lična iskustva i neke osnovne istraživanja. Mi smo, uzgred, i pitajući se kako je stvarno mogućnost reklamira uređaja. Troše manje novca nego koristi, a ne ograničava njihovo kretanje -. Ideja je vrlo primamljivo

Naravno, početna investicija donekle ohladi entuzijazam – ali oni su jedan, onda možete samo koristiti i spasiti. Osim toga, taj uređaj dionice pala je za gotovo pola, i 3.600 … možete ga dobiti za 1790. i jer se pretpostavlja da će benzin ići 20% manje na dnevnoj osnovi, traženi iznos prestaje da izgledaju pretjerane.

Ekonomski MagnuFuel gorivo: razvod ili istinu? Naše mišljenje vjerojatno će se razlikovati malo od većine onih koje smo naišli na kolaps Interneta. Međutim, želim da podelim moje duše.

Proverite obećanja MagnuFuel

Za početak pogled na ono što je potrebno da biste dobili za svoj novac i kako je proces.

pad potrošnje goriva od instalacije. U oglašavanju dogovoreno je da je povećanje efikasnosti zavisi od mašine, ali prosjek je oko 20%. Je privlačan obećanje, koje su ljudi i posmatrajući MagnuFuel.

Zaštita motora od posljedica lošeg kvaliteta goriva. Ništa manje mami izglede, ako se sjećate o kvaliteti onoga što se nudi u nekim Evropska benzinskim pumpama.

Ostatak koristi boje – povećanje u mehanizmima resursa, više rijetkih popravke, itd – samo su posljedica navedenih kvaliteta ekonomije. I kako je uređaj postiže ovaj efekt? Prema oglasu, sastoji se od par neodimijski magneti, koji djeluju na gorivo. Prema opisu, oni stvaraju “jakom magnetskom polju”, u kojoj žuriti ugljikovodika lanaca, formiranje manjih čestica koje su lakše izgori.

Osim toga, polje usmjerava molekula na takav način da se povuče jedni od drugih. Kada se ovaj kiseonik ima pristup njima sa svih strana, gorivo koristi se bez ostataka, a ispostavilo se da ušteđevinu.

Naša primjedbe MagnuFuel

Oni se mogu podijeliti u znanstveno validna, logičan i praktičan. Počnimo sa prvim.

  • tvrdio da je jaz između veze, koliko je poznato da bilo koju osobu, završio srednju školu, moguće je samo u prisustvu nuklearnog reaktora ili LHC. Magnetsko polje je fizički u stanju;
  • Bilo rabljenih automobila gorivo u skladu sa svojim karakteristikama – dielektrična organskog porekla sa relativno malim molekularne veličine. Jedan od vozača, je po struci fizičar, smatra da je restrukturiranje svojih naloga ili pravcu će trebati magnet veličine nebodera je 16 katova i rade samo na tome elektrane. Slabe magneti (ni električni) može Okrenite molekule nisu u mogućnosti;
  • Drugi poseban, ovaj put hemičara nije razumio kako MagnuFuel štiti motor od nečistoća u benzin. Magnetsko polje ne može razbiti i neutralizirati nečistoća u gorivu. Međutim, u oglašavanju, o zaštiti, rekao je u prolazu, spomenuli bez objašnjenja

Pređimo na logici:. Video tvrdi da je patent za know-how održava proizvođač automobila General Motors. Čisto teoretsko pitanje: zašto se ne opremio ovim magnetima svoje proizvode silaziti linije Skupštini? Takav koristan razlika bi podigao ugled i mogu kupiti svoje brendove.

broj instaliranih magneta ovisi o vrsti automobila. Moćniji nego je on, više. Logičan zaključak: ako stavite na Gliser 10 parova, to neće jesti goriva. Međutim, nešto što je upitno, iz kategorije nenaučnih fantazije.


I na kraju, lično mišljenje. Da, nismo škrti kupiti mnogo hvaljena Ekonomajzer i pokušajte ga sami mašina. Prvo, jednostavnost instalacije, proizvođač obećava, nije dobila: od tri eksperimentatora bez ikakvih problema, stavite samo jedan. Drugo, za mjesec dana testiranja, broj utrka za popunjavanje i obim punjenje goriva primjetno smanjenje pokazao – naravno, na osnovu kilometražu. Troše manje jedini koji je otišao na odmor vozom, njegov auto bio stajao na parkingu.

Pretpostavljamo da mjesec dana nije dovoljan za konačnih zaključaka, i uređaja dok mašine skine (i dalje imaju novac plaćen). Međutim, mi smo već odgovorio na to pitanje, ekonomičan MagnuFuel gorivo: razvod ili istinu? Naše mišljenje može se smatrati izrazito negativne. I umjesto da troše svoj novac, nudimo vam da vozačima da se razmotri takav tužno iskustvo.

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...