Оцена ћелијске ћелије

Плава ознака је разноврсна пигментирана ознака и сиво-плава боја због акумулације коже меланоцита који производи пигмент. Хистолошки преглед такође означава оцијењене ћелије.

Урођена стигма често заузима веома велика подручја, углавном се односи на кожу трупа и појављује се код новорођенчади већ у време рођења. У оквиру абнормалности често се развијају бурне структуре, од којих ће неки резултирати меланомом.

Невус Спитз је активни молекул ћелије, који се најчешће јавља у адолесценцији, мада постоје и случајеви развоја лезија коже само код одраслих.

Цвјетови су једнострани и добро одвојени од околине црвеним или плавим нодулама. Имају глатку површину која не показује тенденцију распадања. У молекулу нема инфламаторне реакције. Најчешћа локација је кожа лица.

Препознавање знакова ћелијске боје

Ћелијске пигментиране лезије су идентификоване типичним карактеристикама лезија коже. Ако се сумња, мора се извршити хистолошки преглед сијечњака. У диференцијацији треба узети у обзир промене у вези са васкуларним абнормалностима и малигнитетима коже.

Третман знакова ћелијске боје

Терапија ознака ћелијске боје заснована је на методама хируршког уклањања лезија коже, ако превладавају козметички разлози. Није потребно проширити жлез за маргином здравог ткива.

Урођени камни који заузимају огромне површине коже захтевају хируршку интервенцију још увек у детињству због ризика од трансформације рака. Понекад, нажалост, у оваквим великим областима се развијају неправилности које је неопходно спровести посебну трансплантацију коже или да се молекул уклони уопште није могућ.

Mira Bojević
About Mira Bojević 199 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*