Понекад примећује дуготрајне периоде уклањања

Болест карактерише низ клиничких симптома. Болест се развија полако и неприметно. Први симптоми обично се тичу мишића очних капака – двоструког вида, очних капака, поремећаја покретљивости унутар очних јабучица. Неки пацијенти имају мишићну паресу у нечу, грлу и грлу, а један од три је ослабљен.

Ујутро, пацијенти не могу пријављивати никакве симптоме, али током дана могу имати два капака и један или оба могу пасти. Током једења, први утицај пацијента гутају гладно, али на крају оброка гутање постаје тешко. Глас такође слаби док говорите, а након кратког или дугог периода можете бити потпуно гласни.

Како болест напредује, симптоми постају све тежи и упорни. Због мишићне парезе у нечу, глас има назални тон. Лице пацијента не показује богате изразе лица, има израз умора и депресије. Слабост такође укључује мишиће врата и врата – глава пада, пацијент га ручно подржава.

Респираторна мишићна пареса изазива поремећаје оксидације крви. Након дужег периода болести, мишићи изгубе своју способност да се врате у нормално функционално стање и јавља се пареса различитог интензитета (најчешће се односе на мишиће очију, масера и рамена рамена). Постоје потешкоће у подизању горњих екстремитета, ходајући по степеницама, стојећи од лежећег положаја. Рефлекси који су тестирани током градског живота обично су нормални, након дужег прегледа они могу ослабити, али након одмора не одступају од норме поново.

Признавање града Кеније

У дијагностичком процесу, интервју је важан – карактеристични симптоми могу довести до сумње у град. Током испитивања, важно је показати озбиљност пареса док се напор мишића наставља. Фармаколошки тест са инхибитором холинестеразе такође се врши, са краткорочним клиничким побољшањем након ињекције.

У лабораторијским тестовима крви откривена су антитела против рецептора за ацетилхолин и антитела против мишићне киназе тирозина. Резултати електрофизиолошких прегледа могу потврдити дијагнозу – у ту сврху се врши испитивање замора електростимулације, што потврђује појаву смањења контракције мишића са следећом контракцијом.

Имагинг се може користити за израду грудне томографије, понекад откривајући тумор унутар антериорног медиастинума (тимома) или упорне тимусе. Ако се сумња, може се извршити магнетна резонанца у грудима. У диференцијалној дијагнози треба узети у обзир и друге поремећаје неуромускуларне проводљивости (нпр .: абнормалности нервног система). Ламберт и Еатон градски синдроми, ботулизам) и друге болести нервног система са сличним клиничким симптомима (мултипла склероза, тумори мозга, оштећења нерва који снабдевају очну мишићно-скелетна система).

Третман урбаних подручја

Опште управљање је важно у лечењу истовремених болести и инфекција, што може довести до прогресије града, избегавања прекомерног физичког напора и честог одмора и пажљиве употребе вакцина.

Не заборавите да узимате бројне контраиндикације у вашем граду: антибиотици (нпр., „Антибиотици“, „антибиотици“, „антибиотици“). Амино-гликозиди), лекови који блокирају неуромускуларни пренос (нпр .: тзв. „Гликозидни амино“) и лекови који блокирају неуромускуларни пренос (нпр. Лек „антиоксидант“). Панкурониум), стабилизатори ћелијске мембране (нпр. Лидоцаине) и интравенски дати магнезијум, радиолошка средства која садрже јод и психотропне лекове.

Специфични третман има за циљ смањење јачине симптома болести. У ту сврху се користе инхибитори холинестеразе (неостигмин, пиридостигмин и други). Ако не дође до клиничког побољшања упркос лечењу, започиње имуносупресивна терапија (најчешће се користе преднизон и азатиоприн). Ако се пронађе тимом, тимус мора бити уклоњен.

Болест се јавља током периода погоршања и ремисије. Најбоља прогноза је очна фигура града. Смрт се јавља у респираторном систему и као резултат компликација имуносупресивног третмана. Понекад се могу посматрати дуги период ремисије, који траје и неколико година, али побољшање стања пацијента обично није комплетно.

Mira Bojević
About Mira Bojević 199 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*