Поступци у Хорсел Хеселу су хируршки

Бубрежни потков је урођена абнормалност која се развија као резултат везивања два завршна бубрега током првог триместра трудноће. Појављује се са учесталошћу једном у неколико стотина рођених.

Код неких новорођенчади пронађене су додатне абнормалности, укључујући и друге системе: костију, кардиоваскуларну и дигестивну. Штавише, различити недостаци структура уринарног тракта могу коегистирати са бубрезем потковице.

Већина случајева потковног бубрега односи се на везу са горњим стубовима бубрега, само неколико њих трчи са повезивањем ових органа преко доњих полова. Подручје на којем се бубрези растопи познат је као подручје столарије.

Може бити везивно ткиво или (нешто чешће) месо. Није неуобичајено да чаше долазе из доње групе оба или једног бубрега.

Симптоми гландуларис бубрега

Бубрег коњске скуше може бити клинички неспособан. Већина деце са овим развојним дефектом проширује пелвично-карлични систем бубрега различитог интензитета. Типичне промене су присутне у графичкој слици.

Поред тога, постоји помало неуспјех и абнормални правац дугих бубрежних оса. Поред тога, укривљене фотографије (након контрастних средстава) често приказују лучни ток уретера.

Венера и артеријска васкуларизација у потковном рхеуму карактеришу многе варијанте (ово је тзв. „Васкуларизација крви“). васкуларна анархија). У случајевима када се уретер структура компресује кроз посуде, дисфункције се развијају због абнормалног излива урина из једног или оба бубрега, што доводи до формирања хидронефрозе или каменца у бубрезима. Понекад је изградња урина проузрокована узрочником, што је понекад значајно у величини.

Третман бубрега потковице

Поступак у боку хиццуп-а је хируршки. Хируршке методе се заснивају на дељењу везе између бубрега (ако је могуће) и обнављању одговарајућих анатомских и функционалних стања ових органа. Код хируршког третмана, абнормални или прекомерно кратки судови могу изазвати потешкоће.

У неким компликованим случајевима бубрега потковице, неопходно је осигурати третман против хидронефрозе и његових посљедица. Уринарне инфекције и ширење инфекције другим органима у телу могу бити опасни.

Ако се терапија спроводи довољно рано (пре појаве било каквих компликација), ефикасност лечења бубрега поткова је задовољавајућа.
Мариусз Кłос

– Урологија. Приручник за студенте медицине „, ед. Знаности Андрзеј Борковски, ед. ПЗВЛ Медицинска издавачка кућа, Варшава.
– Приручник за дијагностику и лечење урологије „, Мике Б. Сироки, Роберт Д. Оатес, Рицхард К. Бабаиан, ед. Издање пол. Крзисзтоф Бар, ед. Цзелеј, Лублин.

Mira Bojević
About Mira Bojević 199 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*