Пунк користи себе у раној позорници

Плеуралну крварење (племена Емпиема) дијагностикује присуство апсцесне течности у плеуралној шупљини (мутна, леукоцитна и фиброзна).

Узроци плеуралног апсцеса

Плеурална апсцеса се јавља као резултат пенетрације плућних микроорганизама у плеуралну шупљину кроз перфорацију плућа, када се формира диабетични апсцес или као резултат продирања из сублимног ткива у плућну шупљину, у ком случају постоји нема прања.

У већини случајева плеурални апсцес представља компликацију запаљенских промена у плућном паренхима, што указује претходни м. болести. између осталог Следећи симптоми могу бити запажени: пнеумонија, субепидермални апсцес, плеурални одред или ресекција плућног ткива. У другим случајевима узроци су различити.

Симптоми плеуралног апсцеса

Генерално, тешко стање пацијента у случају плеуралног апсцеса карактерише:
– присуство апсцесне течности у плеуралној шупљини,
– висока температура,
– присуство дрхтања,
– леукоцитоза.

Дијагноза плеуралног апсцеса

Дијагноза плеуралног апсцеса одређује се пункцијом плеуралне шупљине – екстраховани садржај је уљног карактера. Рендген на грудима такође показује слику која указује на присуство течности у плеуралној шупљини.

Лечење и прогностицирање плеуралног апсцеса

Третман се састоји од отворене или затворене дренаже плеуралне шупљине или других хируршких процедура (декортикација, торакопластика) заједно са терапијом антибиотиком. Користи се у раној фази када уље није густо.

У случају дуготрајног плеуралног апсцеса, хируршки поступак остаје. Међутим, хронични апсцес обично доводи до фиброзе у грудима.
Зханета Малец

Коментари из чиреве плеуралног желуца

2009-07-28 00:03 | 2009-07-28 00:03 | 2009-07-28 00:03

У случају мог оца доктори сумњају у то и имају одвод у плућима, али уље је гест.

мама 2009-10-24 20:35

Моје дете је такође болесно скоро пола године и има само 2 године као мајка.

Група са поносом објављује да ради под следећим брендовима

Имао сам плеурални апсцес у почетној фази мог живота, а онда сам доживео јаке рамене болове. постоји висок пад. повраћање мучнина и налазио сам се у болници. Ја сам лечио цео мијелом. Када сам напустио болницу, узео сам нони сок и приобетски јогурт. Опоравио сам се од ове болести. Осећам се веома угодно.

ивона | 2010-01-27 18:09

Дијете ми је било болесно у четвртак, напустили смо болницу и данас се враћамо на клинику, јер сутра код кардиолога има хладноћу и кашаљ, а можда ће торба остати у болници поново за лијечење. Питам се да ли ћемо проћи кроз то пола године јер моје дете има 2 и по године.

Mira Bojević
About Mira Bojević 199 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*