Новости

Realquit – cijena, mišljenja, gdje kupiti, original, zašto da ga kupi

Koliko puta ste pokušali prestati pušiti? STO? Hiljadu? Dva ili možda pet? I sve to nije pomoglo? Možda jednostavno niste znali tako jedinstven i vrlo efikasan lijek za nepušače, kako biomagnify EM> Realquit ! EM>

Специјална цена !!!. Кликните и погледајте !!!

Slab snagu volje, nedostatak vremena, godina navike ili običan lijenost – sve je to sada apsolutno nije važno, kada imate ovaj moćan lijek koji će zaista okončati svoj štetnih ovisnosti EM> navigacija članak

Šta čini Realquit?

ne treba žvakati, sisati i trajati satima. Realquit je dva mala magneta, koji su fiksirani na određene tačke na uhu. Ove tačke su odgovorni za žudnju za pušenje.

Znanstvenici su dokazali da su ušne školjke se sastoji od velikog broja nervnih završetaka, tzv poena, od kojih je svaki odgovoran za rad bilo kojeg organa ili dijela tijela. To je usko povezan sa nervnog sistema, tako da ga koristite može utjecati na cijelo tijelo.

princip pomoću magneta je slično akupunktura – akupunktura efekte na refleksne tačke. Igla aktivira impulse koji jednom u mozgu, aktivirajte inhibitorni interneurone ćelija.

Rezultat je blokiranje tog područja mozga koji je odgovoran za žudnju za nikotinom. Drugim riječima, postoji blokiranje tog područja mozga koji interpretira signal iz pogođenih organa.

istu akciju se javlja u pogledu biomagnetna pušenje Realquit da se pošalje signal mozgu.

Princip rada Realquit

površina magneta Realquit je izrađena od 24-karatnog zlata pozlaćen. Stoga, mogućnost alergijske reakcije e je isključena. Stavili su pritisak na određene tačke, što je apsolutno identičan akupunkture. Rezultat je aktiviranje posebnog područja mozga odgovorna za ovisnosti o nikotinu.

Za razliku od akupunkture, Realquit možete nositi neograničen iznos od vrijeme da biste dobili rezultat. Oni se neće miješati sa svojim uobičajenim aktivnostima, rekreaciju. Magneti nije osećao u uho i apsolutno nemaju kontraindikacija.

Zbog odlične magnetska svojstva uređaja sigurno i čvrsto se vezuje za uho.

Kako koristiti Realquit?

Svaki komplet sadrži detaljne upute o upotrebi Realquit Evropska. Za praktičnost naših čitalaca smo detaljno opisati svim fazama.

1Перед koristiti pažljivo operite i osušite ruke i obrišite ear.2set magnet manjeg promjera na unutrašnjoj strani ušne školjke na vrhu, u području Oreo.3Большой magnet instalirati na vanjskoj strani, samo ispred malih magnet.4When ste napustili rukom, magneti treba postaviti na lijevo uho.

Ako se osjećate nelagodu, lokaciju magneta može varirati, međutim, u okviru aktivne zone.

Nosite ih svaki dan za najmanje 4 sata dnevno. To je najbolje koristiti magnete Realquit protiv pušenja tijekom odmora, kada se možete opustiti. U ovom stanju, magnetni impulsi će prodrijeti dublje, brže i efikasnije.

Pozitivan učinak se javlja nakon 3-4 tjedna redovnog trošenja! Em> Prvi simptomi nisu dugo čekati:

 • broj cigareta koje će se smanjiti;
 • nedostatak želje puno dima;
 • nelagodu kada nepušače, što će izazvati da ostavim cigarete.

S obzirom na uzajamnu privlačnost biomagnify Realquit držati na vrlo čvrsto.

prednosti Realquit

Специјална цена !!!. Кликните и погледајте !!!

Život bez Pušenje je danas moguće čak i za najteže pušač s višegodišnjim iskustvom! To je apsolutno istina. Jer uređaj ima jedinstvene osobine. Ovdje su glavne prednosti Realquit:

 • mogu koristiti svi ljudi, bez obzira na dob;
 • aktivira moždane funkcije, koja pomaže da se odviknuti od pušenje;
 • umanjilo, a zatim postepeno nestaje, žudnja za nikotinom, što posebno dolazi do izražaja u stresnim situacijama;
 • apsolutno nema nuspojava, neugodnost i neprijatnost;
 • možete koristiti u bilo koje vrijeme;
 • odviknuti ljudi iz pušače postepeno, bez bola, stresa.

magneta protiv pušenja Realquit je posebno pogodan za one koji nemaju dovoljno snage volje. I obratite se doktor jedva je to potrebno, kao proizvod je potpuno sigurna.

Stručnjaci Realquit

Svako od nas zna da je pušenje štetno za cijelo tijelo. Od nikotina jednako pate bubreg, srce, reproduktivni sistem, nazofarinksa, itd Pozivamo vas da pročitate komentare doktora o Realquit.

Alekhine Valentin Petrovič, doktor-otorinolaringologije

“Kao audiolog sa 20 godina iskustva mogu reći da je u 97% slučajeva, nikotin je uzrok raznih bolesti larinksa i pluća, uključujući rak.

Специјална цена !!!. Кликните и погледајте !!!

Međutim, da bi se pušenje u trenu nije za svakoga. To je samo problem i odlučuje da Realquit. Za mnoge ljude to je postao pravi spas. To je apsolutno bezopasan i pomaže da se nosi sa ovisnosti.

Osim toga, osoba ne doživljava nikakve patnje, psihološka iskustva. Naprotiv, magneti efikasno otupljivanje pripusi cigaretu, tako da je proces odbijanja je puno mekša. Mnogi pacijenti koji puše, preporučujem ovaj proizvod je dao visoke ocjene.

Inna Stepašin, opstetričar-ginekolog

“Uvijek osjećati neugodno kad dođem u prijem mladoj ženi ili trudnica, od kojih izvire miris dima cigareta. Uvijek je pokušao da održi razgovor s njima i objasniti kako opasno za pušače za nju i bebu. U odgovor, čuo sam samo jednu stvar -. ne može odbiti, nije dovoljno volje

O biomagnetna Realquit sam naučio od strane Medical Journal. Ispostavilo se da u SAD-u, ovaj proizvod se već dugo uspješno koristi. Prodire u principu, odlučio sam da ga preporučiti pacijentima svoje pušenje. Jer magneti su apsolutno bezopasna i neće uzrokovati nikakvu štetu na trudnicu ili bebu.

Rezultat je jednostavno zapanjujući. Od 10 pacijenata, 8 mi prestati pušiti. Osim toga, nema negativnih osjećanja, neprijatnosti su iskusili. Sve žene koje žele zadržati svoje zdravlje, ali ne mogu prestati pušiti, predlažem da kupim biomagnify Realquit.

Kontraindikacije za korištenje Realquit

Iskreno se nadam da naša preporuka neće trebati za trudnice i dojilje, jer je to važno za vas i vašu bebu će biti mudro i odgovorno. Također postoje neki drugi ograničenja.

proizvođač ne preporučuje da koristite ovaj proizvod ako:

 • prisustvo pejsmejker, jer magnetni talas može imati negativan utjecaj na njegov rad;
 • prisustvo implantirane pumpe za kontinuirano inzulina;
 • alergijske reakcije s do metala.

U svim drugim slučajevima, možete koristiti ovaj uređaj za liječenje ovisnosti o nikotinu. Em>

natrag na sadržaj ↑

Cijena i gdje kupiti Realquit?

Buy Realquit na zvaničnom sajtu dobavljača. Ali pitanje troškova je uvijek od interesa za svakoga. I ne radi se ni o količini novca, te kako korisno, opravdane i korisne kupovine.

Molim te, reci mi koliko novca trošite na cigarete? Pack ni najosnovnije cigareta nije tako jeftino. A kada se uzme u obzir da je dan pušite u prosjeku 1-2, pa čak i više paketa, jasno je da je iznos prikupljenih pristojan.

Cijena magneta od pušače Realquit je kap u moru u odnosu na dan-to-day troškova kupnje cigareta, da ne spominjemo zdravlje, koje nestaje sa svakim dim. I magnete kupiti samo jednom.

sam i želim da donesem jasnoće. Na sajtu obzorfan.ru se ne bavi prodajom proizvoda. Mi smo izvor informacija, čija je glavna svrha je zanimljiv, koristan, puno informacija o novim kozmetičkih proizvoda, zdravlje, dom. Na našim stranicama možete se upoznaju sa komentarima, članke, recenzije, komentare.

Sva pitanja vezana za isporuke, cijena, karakteristika proizvoda možete zatražiti na zvaničnom sajtu dobavljača. Da biste to učinili, samo kliknite na dugme.

A cijena je bila Realquit:

 • Europa 1190 …;
 • Ukrajina je 380 UAH;.
 • Belorusija 369 000 BYR.RUB;.
 • 5495 Kazahstan tenge;
 • Moldavija 350 lei;
 • 1799 Kirgistan kao;
 • Letonija 29 EUR;
 • Litva 29 EUR;
 • Njemačka 40 eura;
 • Italija 40 eura;
 • Poljska 78 PLN.

veliku popularnost proizvoda rezultiralo je pojavom velikog broja prevara koje prodaju lažni. Prilikom kupovine proizvoda na službenoj web stranici, vi garantovano dobiti originalni proizvod.

Obratite pažnju na troškove. Ako je to u dva ili čak tri puta manje nego što je navedeno na službenoj web stranici, a zatim najvjerojatnije, samo želite da unovče. Vi sami moraju shvatiti da je kvalitetan proizvod, dobro dokazano na tržištu, ne može biti jeftino .

Kritike o magnetima Realquit

najviše mišljenja su pozitivni Realquit. Oni kojima je proizvod bio krajnje razočaranje najvjerojatnije koristiti s vremena na vrijeme, u prilogu nije na mjestu uha, ili jednostavno zaboraviti da je nosi.

ozbiljno i sa svim odgovornost da pristupe liječenju, a zatim i pozitivan rezultat neće zadržati sama čeka. Evo neke stvarne povratne informacije o biomagnetna Realquit.

nikada nije napisao bilo kakve komentare, ali nije mogao odoljeti. Momci, ovo je stvarno cool stvari! Mnogo puta Prestao sam pušiti. Revidirani planinski video, pročitao mnogo članaka, ali rezultat je bio preporuka bez uspjeha.

Da, počeo pušače malo manje, ali još uvijek nije bio u stanju da otkaz. Magneti Realquit je otpušten kao šok terapija, što bi pomoglo da se zauvijek zaustaviti tu naviku. Nose skoro 2 mjeseca. Mi je rezultat samo tri cigarete nedeljno. Ovo je bio paket na dan!

U principu, ja ću reći ovo, to stvarno radi, ali samo pod uvjetom da treba redovno nositi, da se ne zaboravi. Sretno svima!

Igor Travinsky, 44 modakurichi počinje u srednjoj školi. Počeo sa jednom cigaretom u sedmici, a zatim tako da se pohvali. Postepeno sam se navikao i počeo pušiti skoro kutiju dnevno. Problemi su počeli u grlo, glasne žice koje su obično treba da uradi operaciju.

Podesite magnetima. Nakon dva tjedna primijetio da je počeo da manje puše, pull nije tako jak. No nelagoda nije. Mjesec dana je praktično odbila od cigareta. I nema patnje, psihoze, loše raspoloženje nije bilo.

Hvala vam za tako korisna stvar. Za pušače, to je pravi spas.

Natalya Borovaya, 28 godina

Da magneti Realquit imala sve -. Flaster, guma, sjednica psihološke korekcije, kompanija pušača i ogroman broj gluposti, što nije pomoglo

odlučili su se za ovaj proizvod. Bio veoma iznenađen kada je nakon dva tjedna nošenja otkrili da u rancu na kraju dana bilo je mnogo više cigareta nego obično. Mislio sam da je možda nešto ili šta.

Ali nakon dvije sedmice konačno uvjeren da je alat radi. U pauzi, kolega navika ponudio cigaretu, a ja ne želim! Možete li zamisliti jednostavno ne želim to! Prije nego što, nikada ne bih odbiti.

bih i dodati da sam poboljšati moje fizičko stanje. Postao aktivniji, izgubio umor, letargija. Ukratko, ovo bih preporučio.

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...