Новости

Silane Guard – tečnog stakla, cijena, kupi sada, gdje kupiti, komentari,

japanski Silan straže ne samo polira površinu vašeg automobila. Revolucionarni sastav štiti boju od ogrebotina i eksternih destruktivne utjecaje, kao što su uticaji od kamenja, grana drveća i druge stvari. Ovaj određeni proizvod daje blistav sjaj tijela koja traje već dugo – do 1 godine! Stvorilo i snažan efekat koji odbija vodu. Solidno, organski polimer film, ojačan sa silika, štiti od ogrebotina tijekom mehaničkog i ručno čišćenje. Wilson Gard štiti boju od štetnog djelovanja kemikalija i soli reagensi tokom zime, kao i šamponi s visokim sadržajem alkalija u dodira autopraonice. Liquid staklo Silan Guard se može primijeniti na automobilima svih boja, uključujući metalik i biser. Original tehnologija je omogućila da stvori sastav jednokomponentnih i vrlo jednostavan za korištenje. Mogli ste vidjeti impresivne fotografije i video forumima teme automobilsku industriju, koji prikazuju tijelo nakon upotrebe.

Komentari ljekara i drugih kupaca Silan Guard

Usput, predlažem da pročitate mišljenja renomiranih doktora i stvarnih ljudi, koje smo prikupili. Možda su gurnuti da kupite.

 • & nbsp; Liquid staklo je moderan način da zaštitite vaš automobil
 • Članak na blogu Motorist: “Testiranje tečnost staklo za Brilliance V5”

Prednosti fondova Silan Guard

 1. Pristupačnost. Cena paket ove tečnog stakla se može uporediti sa troškovima limenki kave.
 2. Sigurnost. Postupak za vraćanje boju se lako obavlja se u svoju garažu ili dvorište. Potrebno je samo da pažljivo pratite jednostavne upute za upotrebu Silan straže ne zahtijeva posebna znanja i vještine, s postupkom oporavka može nositi gotovo svaki vozač.
 3. brzina postizanja željenog rezultata. Nakon samo jednog tretmana ćete učiniti vaš automobil svijetle i sija.
 4. Silan Guard će zadržati svoj dobar auto u potrazi za gotovo 12 mjeseci! Premaz štiti od kiše, snijega, vjetra, niske temperature, kemikalije, sunce, sol.
 5. Volumen 95 ml je dovoljno da pokrije putničkog automobila, putnički ili džip

Pročitajte također:. Cope ako Renumax sa ogrebotine na vašem automobilu?

Za razliku od Silan garde u tradicionalne načine poliranje ima niz nedostataka:

 1. troškova. Oni mogu koštati i do ….
 2. Postoje rizici. Oporavak ZPP je prilično delikatna postupak. Ne postoji nikakva garancija da će poliranje da obavlja kvalifikovani majstor, na kraju tijelo može biti više štete.
 3. Proveo sam mnogo vremena. Vraćanje limariju automobila popravak traje nekoliko mjeseci. U ovom trenutku ćete morati pronaći druge načine prijevoza, na primjer, da putuju javnim prijevozom i strpljivo čekati dok se vaš automobil će raditi.
 4. OL>

  Akcija Silan Guard

  1. Možete primijeniti tečnost stakla na površinu automobila Silan garde na tijelo.
  2. traka prijanja odmah i daje premaz daje blistav sjaj.
  3. Osim toga, njegov sastav stvara hidrofobni efekt, štiti automobil od destruktivnih vlage.
  4. maksimalan zaštitni učinak Silan garde se postiže nakon nanošenja više slojeva. primjenjuje se više slojeva poljskog Silan garde, što je duži automobil onda je morao da stoji u garaži. Za 10 slojeva je potrebno do tri dana. Jedan paket alate potrebne da se prijave 1-2 slojeva. Troškovi tečnih stakla Silan Guard je vrlo pristupačne, možete kupiti više paketa!
  5. OL>

   Kao rezultat korištenja lakova:

   hidrofobnim premazom daje silika. Vode ih jednostavno gura nježno i silazi površine automobila, ostavljajući kamenca i mrlje. Polimer čini zaštitni film je izuzetno jednostavan u primjeni i dovoljno fleksibilan. Zahvaljujući njemu, viri čak i dijete će se izboriti.

   Upotreba instrukcije & nbsp; Silan Guard

   1. oprati automobil i očistite površinu.
   2. Uzmite spužvom i potopiti u rastvor Silan garde.
   3. Nanesite sastav na površinu lagano, ne trlja. Obratite posebnu pažnju na ovaj zahtjev: članovi ne moraju da RUB, samo primijeniti ga na vrhu
   4. Pričekajte 5-10 minuta da se osuši.
   5. Obrišite sa čistom krpom (opet bez pritiska).
   6. Nanesite drugi i sljedeće slojeve imaju intervale u sat i pol.
   7. OL>

    Gdje kupiti Silan Guard?

    Willson Silan Guard se mogu kupiti samo direktno od proizvođača. Na drugim mjestima koje možete naći krivotvorene. U ovom trenutku na službenoj web stranici (evo ga), gdje naručiti ovaj alat, tu je prodaja i mogu se kupiti po sniženoj cijeni. Sada je cijena samo & nbsp; … Da biste naručili, molimo Vas da ispunite obrazac, unosite svoj broj telefona i ime. Nakon toga ćete dobiti poziv od prodaje i navesti adresu na koju želite da dostavi alata, i da će odgovoriti na sva pitanja koja možda imate. Osim toga, stranicama možete pronaći pravi ocjene korisnika o korištenju Silan garde.

    Napravite bi se sada!

    Upozorenje

    Ne udisati ili piće. Bolesti kože – koristite rukavice. Držati dalje od djece. Da biste spriječili kontakt s vatrom. U slučaju gutanja – hitno doktor. U slučaju dodira s očima, isprati ih najmanje 15 minuta. Potrebno je samo da koristite Silan straže prema uputama. Proizvod se može koristiti isključivo na obojene površine. Sastav treba primijeniti na mjestima zaštićenim od prašine i sunca. Nemojte koristiti pri niskim temperaturama.

    također se ne može primijeniti na plastike, gume, branik, krom i gumenih dijelova, svjetla, stakla. U slučaju kontakta s njima – obrišite vlažnom krpom. Nakon nanošenja sastav na tijelo trebate početi raspolirovka. Koriste u dovoljnoj mjeri ventiliranim prostorijama. Nakon otvaranja spremnika je kemijska reakcija, tako da, kad se otvori ne mogu biti pohranjeni za dugo vremena. Preostali tečnost nakon kratkog vremena, više se ne može koristiti. Trebate pohraniti Silan garde na temperaturama ispod 40 stupnjeva. Da biste spriječili hlađenje i da bi se izbjeglo izlaganje direktnom suncu

    Pogledajte i:. Review skida za višekratnu upotrebu toniranje Tonic M

    Zaključak

    U 2015. godini poznate japanske kompanije Willson je objavio novi singl-komponentu Silan poljski garde. Za 5 godina vodeći proizvod Body Glass Guard koji vole da steknu vozače širom svijeta, već je stekao kultni status. Koje su prednosti Silan straže ispred ovog klasičnog alata?

    činjenicu da je sama kompanija Willson osnovana kao organizacija koja je izuzetno osjetljiva na mišljenje svojih klijenata. Jedini blagi nedostatak proizvoda Body Glass Guard, prema komentarima fanova brenda, je činjenica da je alat je dva-komponentu i ne mogu biti pohranjeni za dugo vremena. Ta okolnost čini nemogućim prerađuju automobil nakon nekog vremena, a protok često manje od navedenog na pakovanju.

    Komentari ljekara i drugih kupaca

    Usput, predlažem da pročitate mišljenja renomiranih doktora i stvarnih ljudi, koje smo prikupili. Možda su gurnuti da kupite.

 • dnevnik Drive2.ru Liquid staklo je moderan način da zaštitite vaš automobil
 • Članak na blogu Motorist: “Testiranje tečnost staklo za Brilliance V5”

Gdje kupiti?

Ne zaboravite !!! Naći ćete alat u trgovinama. Originalni proizvod se može kupiti samo na web stranici proizvođača! Ovo omogućava da se društvo stalno prati kvalitet proizvoda, njegova cijena i mišljenja, naravno kupaca.

Postupak kupovine vam neće uzeti puno vremena. Jednostavno popunite formular za red i čekati za svoj paket.

Idi na službene сайтsilaneguard.com

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...