Туберцулосис Инвентар трошкова

Туберкулозно упале додатака (јајника и јајовода) су ретки и неуобичајени облици упале додатака. Болест се јавља код жена са активном или нездрављеном плућном туберкулозом. Могућност такве инфекције унутар женског унутрашњег гениталног тракта треба узети у обзир у дијагностичком процесу, с обзиром на све већи број људи са туберкулозом последњих година.

Симптоми туберкулозе у додацима

Болест обично погађа жене из родитељског потенцијала и узрокује неплодност. Туберкулозна микобактерија улази у додаци крвљу или лимфним судовима, такође заузвљајући слузокожу материце. Симптоми болести нису отежани и нису карактеристични.

Осим болова у стомаку, а понекад и менструалних поремећаја, могу се јавити општа слабост, подфабреле стања и губитак тежине, ау случају коегзистенције активног процеса обољења у плућа може се десити и респираторни симптоми.

Интензивирање морфолошких промена може бити значајно и понекад подсећа на неопластични процес, с којим треба разликовати упалу туберкулозе прилозима. Поред тога, велики број адхезија узрокованих инфекцијом са микобактеријама може да доведе до хроничног запаљеног процеса карличних структура у доњој карлици. Дијагноза болести је тежак и тежак процес.

Лечење додатка туберкулозе

Лечење овог облика апендицитиса укључује администрацију лекова против туберкулозе дуги временски период, ау неким случајевима је неопходна хируршка интервенција са искључивањем насталих лезија.
Мариусз Кłос

Mira Bojević
About Mira Bojević 199 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*