Уобичајени симптом рукава је запаљење желуца

Рукав се манифестује у немогућности испуштања препуце у желудачни жљеб или у немогућности визуализације спољашњег излаза у новорођенчади или новорођенчадима, приликом покушаја повлачења препуце.

Осим тога, на столици се примећује избуљтина током урина, а урин, често инфицирани, одводе се из вреће за преграду у дужем времену након процеса парења (ово се односи на постојање препреке у одводу урина).

Уобичајени симптом стола је запаљење желуца. Понекад постоји излучивање нафте из претуралне ташне, понекад постоји оток или црвенило.

У новорођенчадима и новорођенчадима, столица се препознаје само ако се структура препушта не може одводити до те мере да се може видети спољни излаз из уретре.

Третман и прогноза векова

Основни метод лечења је хирургија, која укључује ресекцију препуце (обрезивање). Понекад је неопходно изводити пластичну обраду, која има за циљ проширење пречника предприступне рупе.

Прогноза за рано хируршко лечење је генерално добра. Спровођене процедуре су углавном ефикасне и резултирају добрим резултатима. Ако се дијагноза занемарује и не лечи, могу се појавити компликације, нарочито запаљиве, које су повезане са нешто лошијом прогнозом.

Репродуктивна столица такође може изазвати стенозу спољашњег излаза у уретри, што је додатна компликација. У екстремним случајевима, нездрављена и добро развијена столица (дуготрајна уграђена рупа у препуку) може изазвати тзв. „Меко место“.

Mira Bojević
About Mira Bojević 199 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*