Затворене пенис повреде

Код затворених повреда, пенис може бити неколико врста, у зависности од узрока повреде.

Контузија пениса

Контузија пениса је једна од најчешћих и истовремено најлакши затворени повреда. Стимулус и контузија праћен је развојем субкутаног хематома. Хируршке методе се не користе у овој врсти оштећења, лечење је само конзервативно.

Фрактура пениса

Лом пениса долази као резултат изненадног савијања пениса када је постављен. Беле боје белог тела кавернозних тела. Клинички ток карактерише појава тешких болова и оставка ерекције. Терапија је првенствено хируршка и састоји се од ад хоц швајања беличастог кућишта.

Пениле свинг

Пениле свинг је оштећење пениса када је постављен. Механизам повреда односи се на кретање пениса испод коже на пубичне, скротумске и ингвиналне регионе. Компонента оштећења је одвајање коже пениса у зачареном жлебу. Као резултат, постоји такозвани „меки закон“. симптом празног рукава.

Слика пениса

Инфузија пениса се јавља у механизму стављања страног тела (нпр. У случају пениса). жице, траке, прстење итд.) изван зачареног жлеба, обично за потребе мастурбације. Као резултат, крвни и лимфни одлив се у почетку смањује, а проток крви се временом смањује, што може довести до некротичних лезија. У овом случају, развој едема је индикација хитног пражњења прстена, када је немогуће отклонити.

Пенила лопта

Пенилски конус је стање створено повлачењем суженог препука из зачараног жлеба.
Мариусз Кłос

Mira Bojević
About Mira Bojević 199 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*